[mk_page_section bg_image=”https://boemerang.nl/wp-content/uploads/2017/11/dscn2885.jpg” attachment=”fixed” bg_repeat=”no-repeat” bg_stretch=”true” video_mask=”true” video_color_mask=”rgba(0,0,0,0.5)” min_height=”0″ full_width=”true” padding_top=”100″ padding_bottom=”100″ sidebar=”sidebar-1″][vc_column][mk_fancy_title color=”#ffffff” size=”36″ force_font_size=”true” size_smallscreen=”26″ size_tablet=”22″ size_phone=”22″ txt_transform=”none” margin_bottom=”0″ font_family=”Dosis” font_type=”google” align=”center”]Veelgestelde vragen

(FAQ)[/mk_fancy_title][/vc_column][/mk_page_section][vc_row][vc_column][mk_padding_divider size=”30″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1601486268140{margin-bottom: 0px !important;}”]Heb ik garantie op mijn gekochte goederen? 
De Boemerang geeft 3 dagen garantie op elektronische apparatuur op vertoon van de kassabon, de prijssticker moet nog op het gekochte product zitten. Op de overige producten zit geen garantie.

Waar kan ik mijn goederen inbrengen?
Het inbrengen van de goederen kan op de Maalderij 8 achter de winkel, er is voldoende parkeerruimte. Dit kan van maandag tot en met zaterdag 10:00 – 16:30 uur.

Wat voor goederen kan ik inbrengen?
Goederen die u niet meer gebruikt en die nog goed en bruikbaar zijn, zijn welkom bij Kringloopwinkel De Boemerang.

Hoe kan ik betalen bij de Boemerang?
Wij accepteren pin en contant, onze voorkeur gaat uit naar pinbetaling voor de veiligheid van onze medewerkers.

Kan ik korting krijgen bij de Boemerang?
Wij verlenen geen korting op onze artikelen, klanten met een Amstelveenpas krijgen 20% korting met uitzondering van luxe artikelen zoals computers, flatscreen tv’s en artikelen die in de vitrinekasten staan.

[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1601486316528{margin-bottom: 0px !important;}”]Haalt de Boemerang ook goederen op?
Wij halen goederen GRATIS op in Amstelveen, Ouderkerk a/d Amstel en Amsterdam Buitenveldert.

Heeft de Boemerang ook een bezorg service?
De Boemerang bezorgt ook producten! Voor meer informatie kunt u bij ‘Halen & Brengen’ kijken.

Wat gebeurt er met de winst van de Boemerang?
De Boemerang is een stichting zonder winstoogmerk, dit betekent dat onze resultaten worden besteed binnen het bedrijf.

Wat is de doelstelling van de Boemerang?
Wij proberen zoveel mogelijk mensen, met een afstand tot de arbeidsmarkt aan werk te helpen. Onze tweede doelstelling is het recyclen van goederen (duurzaamheid).

Krijgt de Boemerang subsidie?
Nee, al onze inkomsten komen uit onze winkel en recycling opbrengsten.[/vc_column_text][mk_faq style=”simple” view_all_text=”Alle” sortable=”false” faq_cat=”veelgestelde-vragen”][mk_padding_divider size=”80″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][mk_padding_divider size=”80″][/vc_column][/vc_row]