Skip to content

Sharona

Woensdag 15 december 2021: Veel collega’s en medewerkers zijn onlangs op de hoogte gebracht van het overlijden van onze gewaardeerde collega Sharona.

Sharona had een kwetsbare gezondheid, in 2015 heeft zij namelijk een hart-longtransplantatie ondergaan. Een paar weken geleden heeft zij onverwachts een hersenbloeding gehad maar de berichten over herstel waren hoopvol. Maandag 6 december heeft zij echter een tweede hersenbloeding gekregen en daaraan is zij uiteindelijk op woensdag 8 december, slechts 31 jaar jong, overleden.

Sharona

Frank Martens, bedrijfsleider bij De Boem vertelt:

Ik herinner me nog goed het intakegesprek wat ik met Sharona had, ze was wat nerveus maar had wel een heel duidelijk doel, want werken in een kringloop, dat was haar droom!

Sharona heeft verschillende werkzaamheden uitgeprobeerd maar het het sorteren en prijzen van speelgoed, en het werken achter de kassa vond ze nog het leukst. Zo leuk, dat ze uiteindelijk het werk bij de Boodschappen Plus Bus heeft opgezegd en meer bij ons kwam werken.

We hebben Sharona leren kennen als een lachebek, een vrolijke en opgewekte collega. Maar door haar gezondheid was soms een hele dag werken zwaar en was ze einde van de dag uitgeput. Dan was thuis Kevin (haar vriend) de pineut, omdat Sharona dan wat minder opgewekt was!

Een pittige tante was het ook. Ze hield absoluut niet van onrecht. Als een klant korting wilde afdwingen of iets onrechtmatig deed, dan kreeg die de wind van voren. Handelaren kregen het met haar aan de stok en kregen door dat met haar niet te onderhandelen viel. En de familie die dacht om even ongezien een televisie langs de uitgang te loodsen waren bij haar aan het verkeerde adres en al snel had ze wat collega’s opgetrommeld die hulp boden.

Ondanks haar gezondheid, ondanks allerlei maatregelen rondom Corona, ze bleef haar geliefde kringloopwinkel trouw. En wij haar. Tot nu, nu het moment is aangebroken dat we afscheid van haar moeten nemen…

Lieve Sharona, heel veel collega’s gaan je vreselijk missen!

Namens iedereen van De Boem wens ik Kevin, de familie, vrienden en iedereen die betrokken is bij Sharona heel veel sterkte bij dit verlies…

 

Sharona met collega Tonko