Skip to content

Het kopen van tweedehands sieraden
doe je in Amstelveen

Garantie op elektronische apparatuur

GRATIS ophalen in Amstelveen en omstreken
Sociaal en Duurzaam

Ben jij op zoek naar een plek om tweedehands sieraden te kopen in Amstelveen? Bij kringloopwinkel De Boemerang in Amstelveen vind je de meest unieke en mooie tweedehands sieraden, die je kunt kopen voor een kleine prijs!

Het kopen van vintage sieraden is een echt avontuur. Hoe leuk is het wanneer jij een prachtige ketting of armband weet te scoren die helemaal aansluit bij je stijl?

Tweedehands sieraden kopen in Amstelveen is een bewuste keuze

Vind jij duurzaamheid belangrijk? Dan is het een goed idee om tweedehands sieraden te kopen bij een van onze winkels in Amstelveen. Door te kiezen voor vintage, geef je de oude sieraden een nieuw leven. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de hulp van alle mensen die spullen komen brengen. Hierdoor blijven wij onze duurzame onderneming voortzetten en kan jij geweldige en unieke sieraden kopen! Nu je een geweldig sieraad hebt gevonden, ga je op zoek naar een bijpassende tweedehands tas en een vintage horloge. Dan loop je straks de deur uit in een fantastische outfit voor een kleine prijs.

Ga op vintage avontuur

Kom jij langs in een van onze winkels in Amstelveen om op vintage avontuur te gaan en tweedehands sieraden te kopen? Zoek de mooiste schatten tussen al onze items, geen enkel product is hetzelfde! Dat is het leuke aan vintage; wanneer je iets moois vindt geeft dat erg veel voldoening. Heb je vragen over onze winkels of over het tweedehands winkelen? We beantwoorden graag al je vragen aan de telefoon via 020-641 80 00. Het is ook mogelijk om te e-mailen naar info@boemerang.nl.