Skip to content

Kom goedkope vintage merkkleding
kopen in Amstelveen

Garantie op elektronische apparatuur

GRATIS ophalen in Amstelveen en omstreken
Sociaal en Duurzaam

Goedkope tweedehands kleding zoals, designkleding en vintage merkkleding kopen doe je bij De Boemerang in Amstelveen.

Tweedehands kleding kopen hoeft niet duur te zijn, daarom koop je bij onze kringloopwinkel in Amstelveen mooie vintage merkkleding of gewone kleding voor een hele scherpe prijs!

Zo is het voor iedereen mogelijk om er stijlvol uit te zien, ook wanneer je een kleiner budget hebt!

Wees duurzaam door vintage merkkleding te kopen in Amstelveen

Het is natuurlijk heel fijn voor de portemonnee wanneer jij goedkope tweedehands kleding en merkkleding kunt kopen om je garderobe in Amstelveen een boost te geven. Het is niet alleen fijn voor je portemonnee, het is ook nog eens heel duurzaam. Zo sla je dus twee vliegen in één klap! Door bij De Boemerang in Amstelveen goedkope vintage merkkleding en tweedehands designkleding te kopen, verminder je je bijdrage aan de massaproductie. Dat betekent dat deze fabrieken minder CO2-uitstoot veroorzaken. Zo help jij mee aan een duurzamere wereld.

Steun onze winkels door je oude kleding te brengen

Heb jij een uitpuilende kledingkast met items die te mooi zijn om weg
te doen, maar ben je er eigenlijk wel op uitgekeken? Kies er dan voor
om je kleding te doneren aan onze kringloopwinkel. Zo steun jij onze winkels en kunnen wij mensen die minder geld hebben heel blij maken. Niet alleen kleding is welkom, ook vintage tassen en tweedehands sieraden maken ons heel erg blij! Heb je nog mooie antieke meubels staan maar kan je ze niet brengen? Dan halen wij ze graag voor je op. Zo kan iedereen een steentje bijdragen.

Ga op kringloopavontuur en zoek geweldige spullen

Bij De Boemerang verwelkomen we je graag in onze winkels. We hebben twee vestigingen waar je allerlei mooie spullen kunt kopen. De winkels liggen bovendien op loopafstand van elkaar, waardoor een bezoek aan beide makkelijk te combineren is. Kom jij bij ons langs in Amstelveen om tweedehands merkkleding, vintage designkleding en andere goedkope kleding te kopen? We zien je graag verschijnen. Heb je vragen over onze winkels of het kopen van tweedehands spullen? Neem dan gerust contact met ons op via 020-641 80 00 of stuur e-mail naar info@boemerang.nl.