Skip to content

Vintage tassen kopen doe je bij de kringloopwinkel
De Boemerang in Amstelveen

Garantie op elektronische apparatuur

GRATIS ophalen in Amstelveen en omstreken
Sociaal en Duurzaam

Wil jij graag stijlvol voor de dag komen met een vintage tas die niemand anders heeft? Door vintage tassen te kopen bij onze vestigingen in Amstelveen ben jij stijlvol en uniek voor een kleine prijs! Je hoeft helemaal niet veel geld uit te geven om een prachtige tas te scoren. Kom naar de winkel en vind een tas die bij je past.

 

Kies voor duurzaamheid door vintage tassen te kopen in Amstelveen

Je bent niet alleen uniek door je vintage tassen te kopen bij De Boemerang in Amstelveen, je bent ook duurzaam bezig. Doordat je niet meedoet aan de hedendaagse consumptiemaatschappij verklein je je ecologische voetafdruk en verminder je de CO2-uitstoot. Wil je hier helemaal voor gaan? Vul je garderobe dan ook met vintage merkkleding. En misschien kom je nog wel een bijpassend tweedehands horloge tegen. Voordat je het weet heb je een hele nieuwe en duurzame outfit voor heel weinig geld!

Draag een steentje bij

Wij vinden het niet belangrijk om winst te maken. Door te kiezen voor tweedehands items bij onze kringloopwinkels help jij mensen die weinig kansen hebben op de arbeidsmarkt. In onze winkel werken mensen die een beschutte werkomgeving nodig hebben of leven met een beperking. Door deze mensen een zinvolle dagbesteding te geven kunnen ze mogelijk re-integreren op de arbeidsmarkt. Door je items bij ons te kopen, maar ook door spullen te brengen, blijft het mogelijk om dit te realiseren. Heb je vragen over onze sociale onderneming in Amstelveen of het kopen van vintage tassen? Neem dan contact met ons op via 020-641 80 00 of stuur een e-mail naar info@boemerang.nl.