Skip to content

Antieke tafels kopen voor een kleine prijs
doe je in Amstelveen

Garantie op elektronische apparatuur

GRATIS ophalen in Amstelveen en omstreken
Sociaal en Duurzaam

Wil jij graag antieke tafels kopen in Amstelveen? Een antieke tafel van onze winkel neem je voor een klein prijsje mee naar huis! Door bij kringloopwinkel De Boemerang in Amstelveen tweedehands antieke tafels te kopen weet jij je te onderscheiden van de massa met een uniek interieur.

Dit is natuurlijk ook superfijn wanneer je net op kamers gaat en niet al te veel geld uit wil geven. Bezoek onze vestiging Binderij 27 en voordat je het weet ga jij met een prachtige tafel naar huis.

Wees duurzaam en kom antieke tafels kopen in Amstelveen

Het kopen van tweedehands tafels bij ons in Amstelveen zorgt niet alleen voor een uniek interieur, het is ook erg duurzaam. Wij vinden het niet belangrijk om winst te maken. We vinden het wel belangrijk om een duurzame en sociale onderneming te zijn. Door het kopen van antieke tafels bij onze winkel met tweedehands spullen in Amstelveen, draag jij je steentje hieraan bij! Heb jij een prachtige tafel gevonden in onze winkel vol vintage? Nu mist alleen nog een brocante stoel die hier helemaal bij past. Ga jij binnenkort op kringloopavontuur in onze winkels?

Breng een bezoek aan een van de winkels

Bij De Boemerang aan de Binderij 27 hebben wij voornamelijk meubilair in de winkel. Hier ga je heen om bijvoorbeeld antieke tafels en tweedehands stoelen te kopen in Amstelveen. Ben je op zoek naar sieraden, kleding en tassen? Bezoek dan de winkel aan de Maalderij 8. De winkels bevinden zich op loopafstand van elkaar, dus je combineert met gemak een bezoek aan beide! Ook voor het brengen van oude spullen bent je welkom op deze locatie! Heb je vragen over onze winkels of over tweedehands spullen? Neem dan gerust contact met ons op via 020-645 92 79 of stuur e-mail naar info@boemerang.nl.