Skip to content

LATEN OPHALEN
Het ophalen van goederen bij u thuis is aan een aantal voorwaarden verbonden:

Artikelen dienen heel, compleet en schoon te zijn. Een krasje is geen probleem maar overduidelijk beschadigde of onhygiënische spullen nemen we niet mee.
Volledig gedemonteerde (kleding)kasten nemen we helaas niet aan, losse elementen zijn in principe geen probleem.

Het ophaaladres moet in Amstelveen of directe omgeving liggen.

Om verzekering-technische redenen en mogelijk letsel mogen medewerkers van De Boemerang geen goederen ophalen of bezorgen als zij daarbij trappen moeten lopen. We informeren onze klanten hierover tijdens het maken van de ophaal- of bezorgafspraak, op de website, en de bezorgbon. Klanten zullen hier dus zelf voor een oplossing moeten zorgen.

De chauffeur bepaalt uiteindelijk wat wel en wat niet wordt meegenomen! Ook als een medewerker in een eerder stadium foto’s heeft bekeken. Vaak zijn essentiële details niet in beeld gekomen.

Nadat u ruim van te voren een (telefonische of online) afspraak heeft gemaakt, denk daarbij aan een week – anderhalve week eerder, komen onze transportmedewerkers bij u langs om de goederen te bekijken en, indien geschikt voor hergebruik, deze meteen mee te nemen. Voor spullen die wij niet mee kunnen nemen dient u helaas zelf een andere oplossing te vinden. Kleding, kleingoed en snuisterijen, mits verpakt in dozen of zakken, wordt ongezien meegenomen en in ons magazijn verwerkt.

Maandag t/m vrijdag tussen 9.30 en 17.00 worden goederen gratis opgehaald. Houdt a.u.b. rekening met een wachttijd van enkele dagen tot anderhalve week.

Bel voor meer info of een ophaalafspraak: 020 – 645 92 79

ZELF BRENGEN
Tijdens de reguliere openingstijden kunt u natuurlijk altijd spullen komen brengen op Ziederij 6.

INBRENG GOEDEREN ZIEDERIJ 6:
Maandag t/m Zaterdag 10:00 – 16:30
Op zondag zijn wij gesloten. Wilt u zo vriendelijk zijn om buiten onze openingstijden geen goederen te brengen of bij onze panden achter te laten? Dank u wel!

Nagenoeg alles dat in en om het huis gebruikt wordt is voor hergebruik geschikt. Echter, sommige meubels kunnen we weigeren omdat ze onverkoopbaar zijn, dan moeten we u helaas teleurstellen.
Meubels kunnen na overleg afgeleverd worden op onze vestiging Binderij 27. Een van onze medewerkers beoordeeld dan de aangeboden goederen.