Skip to content

Bijzondere boeken kopen in Amstelveen
voor een kleine prijs

Garantie op elektronische apparatuur

GRATIS ophalen in Amstelveen en omstreken
Sociaal en Duurzaam

Wil jij graag bijzondere en unieke boeken kopen in Amstelveen? Bij De Boemerang in Amstelveen weet jij gegarandeerd bijzondere boeken te kopen! Bij onze kringloopwinkels vind je altijd iets unieks en bijzonders voor een kleine prijs.

Wij zorgen er samen voor dat prachtige en authentieke tweedehands boeken een nieuw leven krijgen. Misschien wel bij jou thuis? Een prachtig boek met een mooie kaft staat toch fantastisch in je vintage interieur?

Bijzondere boeken kopen in Amstelveen is duurzaam

Wanneer je ervoor kiest om bij De Boemerang in Amstelveen je bijzondere boeken te kopen, ben je erg duurzaam bezig. Door bij ons te winkelen zorg je namelijk voor een minder grote bijdrage aan de consumptiemaatschappij, dat resulteert weer in minder CO2-uitstoot. Dit geldt voor alle artikelen die je bij ons koopt, van vintagekleding tot antieke tafels. Daarbij zorgen we als winkel ervoor dat producten die niet meer geschikt zijn voor de verkoop gerecycled worden. Dat is tevens erg belangrijk voor de duurzaamheid!

Kom langs in de winkel en vind de mooiste schatten

We hebben twee locaties in Amstelveen waar je terecht kunt om bijzondere boeken en andere vintage parels te kopen. Bij deze locaties werken we met mensen die weinig kansen hebben op de arbeidsmarkt en op zoek zijn naar een vertrouwde werkomgeving. Door je bijzondere en authentieke boeken bij ons te kopen, draag jij je steentje bij aan dit proces. Kom langs in een van de winkels en speur de meest prachtige boeken op! Wil je meer weten over ons of heb je vragen over tweedehands winkelen? Neem dan gerust contact met ons op via 020-645 92 79. Het is ook mogelijk om te e-mailen naar info@boemerang.nl.